Zilveren Helden Gouda

Home Zilveren Helden Gouda

Zilveren Helden Gouda

Welkom bij Zilveren Helden Gouda! Hieronder kunt u Zilveren Helden de Wooneditie en Zilveren Helden lezen: verhalen van ouderen die zelf vertellen over hoe zij het ouder worden ervaren en hoe zij zich voorbereiden op wat er komt kijken bij deze levensfase.

De wooneditie is het vervolg op deel 1 en zal in de derde week van april 2021 worden gelanceerd. Wethouder Dijkstra zal het magazine overhandigen aan één van de Zilveren Helden. 

Zilveren Helden de Wooneditie

Zilveren Helden de wooneditie is het vervolg op deel 1 en brengt ouderen in woord en beeld over hoe zij nagedacht hebben over hun woonsituatie. Kleiner gaan wonen, of gelijkvloers, dichter bij voorzieningen of familie… deze en andere voorbeelden komen voorbij in echte verhalen van echte mensen in de hoop dat zij andere ouderen inspireren om hier tijdig over na te denken en indien nodig hulp in te schakelen.

Zilveren Helden

Praten Over ouderen is wat vaak gebeurt, maar praten Met ouderen is veel boeiender en leerzamer. Want hoe ervaren zij het ouder worden zelf en wat voor tips geven ze andere ouderen mee over hoe zo goed mogelijk oud te worden door te accepteren wat niet meer kan en wat verloren is en tevens te kijken naar wat juist nog wel kan?